Zalm-pasta salade

Zalm-pasta salade

Zalm-pasta salade

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

200 g gerookte zalmsnippers of blikzalm
500 g pasta naar keus b.v. tricolore
2 grote uien
1 courgette
16 witte druiven
10 olijven
1 blikje perziken
1 blikje ananas
cocktailsaus
zout, peper en worcestershiresauce

Bereiden


  1. Kook de pasta in 8 à 10 minuten al dente af in bouillon.
  2. Snij de zalm in snipperskleine stukjes en meng ze met de uien.
  3. De courgette, perzik en ananas in blokjes snijden en bij de zalm voegen.
  4. De druiven en de olijven halveren en ontpitten.
  5. Meng alle ingrediënten met de cocktailsaus luchtig door elkaar.
  6. Dresseer de salade op een mooie schaal of in een glazen kom.
  7. Garneren naar eigen inzicht.

Een glas gekoelde Italiaanse wijn zal het zeker goed doen.
Warme toast en roomboter maken dit gericht compleet.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus